Cyou CafeBar logo

Kuohuvaa kauneutta Vantaan Asolassa

Uusiin ja moderneihin tiloihin avattu kauneusalan studio. Tule meille rentoutumaan, olemme täällä sinua varten. Hope to Cyou soon!

Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua henkilökohtaisesti suurella sydämellä.

Henna

Henna

RIPSET JA KULMAT
SOKEROINNIT
GEELILAKKAUKSET

Olen toiminut alalla 2015 alkaen. Cyou Studio Tampereen perustin 2017 ja nyt 2022 Cyou Studio Vantaan. Palvelen jokaista asiakasta henkilökohtaisesti huomioiden asiakkaan toiveet. Välillä penkissäni yhdessä itketään tai nauretaan. Toivottavasti nähdään studiolla!

Caro

Caro

parturi-kampaaja
ripsiteknikko

Olen toiminut alalla vuodesta 2016 alkaen. Ehdottomia lemppareitani ovat vaalennustyöt sekä shokkivärjäykset! Käy kurkkaamassa aiempia töitäni instasta ja laita ihmeessä viestiä tai soita, jos sinulla ilmenee kysyttävää. Tervetuloa!

Bea

Bea

parturi-kampaaja

Olen toukokuussa 2022 valmistunut parturi-kampaajaksi ja intoa puhkuen aloittamassa uutta ammattiani! Pidän kovasti ihmisten kanssa työskentelystä ja olenkin viihdyttänyt asiakkaita jo melkein kymmenen vuotta ravintola-alalla ennen kampaajaksi ryhtymistä. Palveluinani on tällä hetkellä erilaiset värjäykset ja leikkaukset. Olet tervetullut höpisemään ja rupattelemaan tai nauttimaan palvelusta hiljaisuudessa, tärkeintä minulle on sinun viihtyvyys.

Jenni

Jenni

parturi-kampaaja

Olen toiminut alalla 2016 alkaen. Rakastan tehdä erilaisia raidoitustöitä ja värjäyksiä. Tykkään myös tehdä meikkejä! Käy kurkkaamassa töitäni instassa hairbyjenni.p. Lämpimästi tervetuloa penkkiini, lupaan että lähdet ovesta onnellisena uusista hiuksistasi.

Ajanvaraus

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa soittamalla liikkeeseen tai peruutuslinkin kautta. Aikoja ei voi peruuttaa tekstiviestillä tai sosiaalisen median kautta. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 75% palvelun hinnasta.

Jos toiveenasi on suurempi vaalennusprojekti tai hiustenpidennykset, varaathan aikasi soittamalla. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, olethan heti yhteydessä liikkeeseemme. Ripsillämme on viikon takuu. Emme suosittele ripsienpidennyksiä alle 16-vuotiaille.

Tietosuojaselosteen löydät tästä.

Huom! Tulethan ripsipalveluihin ilman ripsiväriä, kiitos.

Galleria

Lisää kuvia töistämme löydät Instagramista.

Yhteystiedot

Ojalehdonkuja 2, 01400 Vantaa
045 124 1313
cyoustudio.vantaa@gmail.com